Outplacement bij Werkcontact

Solliciteren is tegenwoordig veel meer dan alleen een sollicitatie sturen naar aanleiding van een personeelsadvertentie. Eerst moet u als kandidaat begrijpen hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit en waar de kansen liggen. Vervolgens moet u gaan werken aan inzicht in uw huidige situatie: waar sta ik momenteel en wat wil ik eigenlijk?

 

Deze fase van zelfreflectie en heroriëntatie kan kort of wat langer duren, maar wordt altijd opgevolgd met het daadwerkelijk bemachtigen van de nieuwe baan.
Want daar ligt natuurlijk altijd het  uiteindelijk het doel!

 

Wat outplacement bij Werkcontact vooral succesvol maakt zijn de volgende drie fases:

 

Jezelf verkopen

We leren u inzicht te krijgen in uw eigen unieke en onderscheidende punten. Het gaat er vooral om dat u ze leert herkennen en deze in sollicitatiegesprekken kan verkopen. Deze onderscheidende punten vertalen we samen met u naar het meest ideale functieprofiel.

 

Een onderscheidende presentatie

Vervolgens wordt er optimaal ingezet op een onderscheidend CV, de motivatiebrief, sollicitatietraining/tips, LinkedIn profiel, uw verdere online vindbaarheid, verbreding van het eigen netwerk en wat u zelf kunt doen om vacatures te vinden.

 

Verborgen vacatures

Op een authentieke, eigen wijze werkt u zelf aan uw nieuwe baan.U kunt daarbij gebruik maken van onze intelligente vacaturezoekers, maar ook Werkcontact gebruikt haar slagkracht: we zetten ons  netwerk in en we zoeken actief naar verborgen vacatures. Dat zijn vacatures die moeilijk vindbaar of nog niet gepubliceerd zijn. Hierdoor verkrijgt u een voorsprong op potentiële concurrerende kandidaten.

 

Referenties

Onze dienstverlening richt zich op werknemers van ondernemingen en    organisaties uit alle branches.
We voeren outplacementtrajecten uit voor onderwijsinstellingen, retail-  bedrijven, culturele instellingen, productiebedrijven en de zakelijke dienstverlening. Zo werken we o.a. voor IKEA, de Haagsche Schoolvereniging, Erasmus Universiteit Rotterdam,  Rijk Zwaan, de Consumentenbond, de Rodehoed, Ordina en de Rabobank.

 

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek:  088-033 30 08.

 

Uiteraard kunt u ook het reactieformulier rechts op deze website gebruiken.

 

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *