Outplacement Den Haag

Een traject voor outplacement in Den Haag kunt u volgen bij Outplacementbureau Werkcontact.

Werkcontact werkt in Den Haag vanuit het Coachhuis Den Haag aan de Raamweg 4. We staan vooral bekend om onze praktisch ingerichte outplacementtrajecten. Geen overbodige toeters en bellen dus of duur gedoe van bla, bla consultants, maar concrete dienstverlening, gerichte coaching en, indien wenselijk, een snelle bemiddeling naar een nieuwe baan in of in de buurt van Den Haag.

 

Outplacement op maat in Den Haag

Outplacement op maat, dat is waar Werkcontact in Den Haag voor staat. Of het nu gaat om een goede heroriëntatie en een degelijk loopbaanadvies door onze gecertificeerde coaches, het volgen van een opleiding of ondersteuning en bemiddeling van onze jobhunters.

 

Outplacement met een breed netwerk in Den Haag

Outplacement in Den Haag gaat sneller en beter wanneer het outplacementbureau ook over een breed en actueel netwerk beschikt in de Haagse regio. De coaches, adviseurs en jobhunters van Werkcontact beschikken over zo’n netwerk en kennen de weg in Den Haag. Voor cliënten die een nieuwe baan in Den Haag of omgeving zoeken is dat extra fijn, want onze jobhunters hebben vaak aan een half woord al genoeg om te weten welk telefoontje zij moeten plegen of waar de cliënt het zelf eens zou kunnen proberen.

 

Werkcontact: hét outplacementbureau in Den Haag met kennis van zaken

Met haar Haagse roots en jarenlange ervaring in het herplaatsen van werknemers heeft Outplacementbureau Werkcontact veel kennis van zaken van het begeleiden van werknemers naar een nieuwe werkkring in de regio Den Haag. En natuurlijk bent u ook welkom wanneer u geen Hagenees of Hagenaar bent of liever niet in Den Haag werkt 😉

 

Werkcontact is gespecialiseerd in:

 

Individueel outplacement;

– Groepsoutplacement;

– Re-integratie spoor 2;

– Beroepenoriëntatie;

– Om- en bijscholing;

– Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers;

– Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures).

 

Oriënterend kennismakingsgesprek

Omdat wij een goede klik belangrijk vinden, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject.

 

Outplacementbureau Werkcontact Den Haag

Raamweg 4
2596 HL Den Haag
Tel: 088-033 30 08
info@werkcontact.nl

outplacementbureau oval logo   ICR Coach Register 


Werkcontact is Lid van OVAL (de brancheorganisatie van arbodiensten, interventiebedrijven en outplacementbureaus) en aangesloten bij het ICR (Internationaal Coaches Register) onder nummer 2020-01-15.FIV6RS.

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *

  Onze locatie voor outplacement in Den Haag aan de Raamweg 4