Verkort outplacement

Verkort outplacement helpt u sneller werk te vinden dat beter bij u past.

De gemiddelde looptijd van een outplacementtraject duurt, afhankelijk van de kandidaat, doorgaans tussen de 3 en 9 maanden. Afhankelijk van het beschikbare outplacementbudget kan er vaak een intensieve begeleiding en bemiddeling worden ingezet, al dan niet inclusief eventuele om- of bijscholing.

 

Maar voor sommige werknemers is een verkort outplacementtraject al toereikend. Werkcontact heeft daarom een kort en intensief traject ontwikkelt waarbij het mogelijk is meerdere sessies in een kortere periode te volgen. Een verkort outplacement traject is te volgen op één van onze (flex)locaties in Zuid-Holland, Noord Brabant, Noord-Holland of Utrecht.

 

Voor wie is verkort outplacement geschikt?

Verkort outplacement is uitermate geschikt voor mensen die, al dan niet na uitgebreide heroriëntatie/loopbaanadvies, klaar zijn om in actie te komen. Samen met de coach van Werkcontact wordt de arbeidsmarkt in kaart gebracht en kan er gestart worden met een actieve marktbenadering. De kandidaat wordt in korte tijd klaargestoomd om middels een effectief cv, een doordachte sollicitatiebrief en netwerkstrategie effectief te solliciteren naar functies die passend en realistisch zijn.

 

Indien de kandidaat nog geen richting heeft bepaald kan het traject starten met een uitgebreide beroepen- en loopbaan(her)oriëntatie. In dat geval worden er eerst diverse testen afgenomen die in persoonlijke sessies worden besproken. Er worden sturingsmechanismen en drijfveren in kaart gebracht en middels voorkeur en haalbaarheid wordt er een zoekprofiel gemaakt wat nodig is voor een gerichte arbeidsmarktbenadering. Daarnaast krijgt de kandidaat toegang tot ons vacature- en loopbaanplatform.

 

Hoe lang duurt verkort Outplacement?

De gemiddelde doorlooptijd van een verkort outplacementtraject is ongeveer twee maanden en bestaat uit ongeveer 5 à 6 individuele coachingssessies.

 

Wat zijn de kosten van verkort outplacement?

De kosten van verkort outplacement bedragen ongeveer
1.000 Euro. Verkort outplacement is daarmee ook ideaal voor mensen die hun outplacementbudget willen inzetten voor het volgen van een opleiding of bijscholing, maar  tegelijkertijd ook op weg geholpen willen worden op de arbeidsmarkt.

 

Contact & meer informatie

Bent u werknemer of werkgever en wilt u zich vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden van verkort outplacement?

Neem dan contact met ons op door te bellen met: 088-033 30 08 of maak gebruik van het contactformulier rechts op deze website.

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *

  Verkort outplacement is ook ideaal voor mensen die hun outplacementbudget willen inzetten voor het volgen van een opleiding of bijscholing.