Een nieuw leven met het TopFit traject

Bent u gestrest en heeft u een laag energieniveau? Heeft u overgewicht en grote, donkere kringen rond uw ogen door slaapgebrek waar u graag vanaf wilt? Uiteraard zijn dit niet de enige indicatoren van een slechte gezondheid, maar goed is het in ieder geval niet.

 

Met de toename van alle verantwoordelijkheden bent u meer gaan eten en minder gedisciplineerd geworden als het om uw gezondheid gaat. Uw loopbaan, gezin en vriendenkring vergde de nodige aandacht en het is vaak al moeilijk genoeg om alle ballen tegelijkertijd omhoog te houden. Ondertussen heeft u uw gezondheid verwaarloosd, weegt u te zwaar en bent u niet meer de man of vrouw die u ooit was. Het gebeurde dus niet van de ene op de andere dag. Dat doet het nooit. 

 

Tijd voor actie!

Hoe dan ook, wanneer u uw levenswijze niet aanpast stevent u af op een onomkeerbaar gezondheidsprobleem. Dat beseft u zelf ook wel en daarom wilt u er ditmaal ook echt iets aan doen. Er is echter één probleem.
U weet niet waar te beginnen en u bent bang voor terugval omdat u zich niet aan dieet en fitnessplan kan houden. Of u bent bang dat, als u zich er wel aan houdt, er niet veel resultaat is te behalen.

 

En dat is nu precies waarom Werkcontact het TopFit traject heeft geïntroduceerd. Want wat uw persoonlijke doel ook is, met behulp van Werkcontact verkrijgt u niet alleen een nieuwe baan, maar wordt u aan de hand van ons toegankelijke TopFit trainingsprogramma op de meest eenvoudige en snelle manier in topvorm gebracht. Tijdens het TopFit traject kunt u terugvallen op uw eigen personal coach en volgt u een trainingsprogramma met vier of vijf fitness sessies per week, gecombineerd met een voedingsplan gefocust op eiwitten en groenten. En dat zonder dat wat u echt heel lekker vindt helemaal uit te sluiten. Dus bier en chips zijn niet strikt verboden, zolang u zich maar realiseert dat ze uw vooruitgang zullen belemmeren in plaats van helpen.

 

Dus wat uw situatie ook is, het is tijd voor actie!

 

Een nieuwe baan en een nieuw leven via het TopFit traject van Werkcontact

Naast de focus op uw gezondheid, wordt u tijdens het TopFit traject ook geholpen met het bemachtigen van een nieuwe baan die echt bij u past. Middels heroriëntatie, loopbaanadvies en jobhunting wordt u deskundig begeleid naar de volgende stap in uw loopbaan.

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *

  Multidisciplinair traject

  Het TopFit traject van werkcontact behelst een multidisciplinaire aanpak gericht op lichaam en geest in combinatie met deskundige loopbaanbegeleiding en jobhunting naar nieuw werk. Het  betreft een intensief traject van minimaal 3 en maximaal 12 maanden.

   

  Gezien de intensiteit en duur van de begeleiding vergt het TopFit traject een hogere investering dan een regulier outplacement- of re-integratietraject.

   

  Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Bel dan met 088-033 30 08 of vul het contactformulier hierboven in.

   

  Let op! In verband met corona is het volgen van dit traject tijdelijk niet mogelijk. De verwachting is dat de TopFit trajecten vanaf voorjaar 2021 weer hervat worden.