Vacature: Coach bij Werkcontact (ZZP) M/V

Voor de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Limburg

 

Let op! op dit moment hebben wij voldoende kandidaten. Nieuwe sollicitaties worden niet in behandeling genomen. 

 

Werkcontact is een klein outplacement- en re-integratiebureau dat sinds 2003 werkt voor het bedrijfsleven, non-profit sector en overheden. Bij Werkcontact ligt de focus vooral op kwaliteit en minder op groei. Om de kwaliteit te waarborgen zoek ik coaches die op ZZP-basis (deel)modules kunnen uitvoeren. Ik zoek communicatieve coaches met een bewezen ervaring in loopbaanadvies, re-integratie en/of outplacement die voldoen aan de volgende functie-eisen:

 

– Woonachtig in één van de bovengenoemde regio’s;
– Ervaring als re-integratieconsulent, loopbaancoach of arbeidsbemiddelaar/intercedent
– Kans- en klantgericht
– HBO werk- & denkniveau
– Ervaring met interviewtechnieken
– Goede luistervaardigheden
– Doorzettingsvermogen
– Analytisch vermogen
– Inlevingsvermogen
– Communicatieve en coachende vaardigheden

 

Belangrijk is dat je de cliënt in zijn of haar kracht weet te zetten.
Je weet te inspireren, maar je noemt jezelf geen ‘inspirator’ of ‘mogelijkhedenmaker’. Je bent zelfverzekerd en bescheiden tegelijkertijd. Ik zoek nadrukkelijk geen coaches die zich zelf op de voorgrond plaatsen.

 

Wat mag je van Werkcontact verwachten?

Indien er een match is met het profiel van de cliënt en de opdrachtgever en je op dat moment beschikbaar bent voor een opdracht, dan kun je de opdracht uitvoeren tegen een vooraf afgesproken uurtarief (meestal tussen de 65 en 100 EUR ex BTW en, indien aan de orde, een vergoeding voor gemaakte reiskosten). Een opdracht kan bijvoorbeeld bestaan uit een loopbaanadviestraject, een re-integratie- of outplacementtraject of een deelopdracht. Indien het een deelopdracht betreft voer je vaak enkele gesprekken met de cliënt, bijvoorbeeld in het kader van een sollicitatietraining, een beroepenoriëntatie, activering, een intake of het finetunen van een CV.

 

Werkcontact ontvangt met regelmaat opdrachten vanuit haar netwerk of de websites, maar biedt je geen garanties op opdrachten. De opdracht wordt altijd uitgevoerd onder de vlag en regie van Werkcontact.

 

Hoe te reageren

Deze functie is ideaal te combineren met een eigen coachpraktijk dus ben je coach, voldoe je aan de functie-eisen en heb je enkele uren over om ZZP-opdrachten voor Werkcontact uit te voeren?  Stuur dan een e-mail met je CV en/of link naar je website naar Joep Herni (info@werkcontact.nl).

 

Zie voor meer informatie over Werkcontact de website: www.outplacementbureau.nl.

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *