Kosten outplacement

De kosten van outplacement zijn sterk afhankelijk van de situatie. Gaat het om één of meer medewerkers? Wat is de arbeidsmarktpositie van de medewerker en waar heeft deze behoefte aan?

 

Elk traject speelt in op de persoonlijke situatie van de kandidaat, het is daarom praktischer om contact met Werkcontact op te nemen. Na inventarisatie van de specifieke situatie, kunnen we u een goede indicatie geven wat uw investering zou zijn. Denk hierbij aan prijzen tussen € 2.000,- en € 5.000,- exclusief btw per kandidaat.

 

Oriënterend kennismaken

U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Een oriënterend gesprek is bij Werkcontact altijd vrijblijvend en kosteloos. Contact met ons opnemen kan door te bellen met: 088-033 30 08 of gebruik te maken van het contactformulier rechts op deze website.

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *

   

  Een oriënterend gesprek is bij Werkcontact altijd vrijblijvend en kosteloos