Maak vrijblijvend kennis met Paardencoaching

Paardencoaching bij Werkcontact

Paardencoaching kan bij Werkcontact als losse module worden gevolgd en is goed in te zetten bij het oplossen van arbeidsconflicten, het verkrijgen van mentale balans en stressreductie, een loopbaanadviestraject of bij de start van een outplacement- of re-integratietraject. Vooral voor mensen die duidelijkheid willen krijgen over hun drijfveren, sturingsmechanismes en datgene wat hun werkelijk beweegt biedt paardencoaching uitkomst.
Met deze vorm van coaching wordt namelijk niet het paard gecoacht maar de kandidaat. Eigenlijk wordt de kandidaat door het paard gecoacht en wordt dat wat het paard aangeeft vertaald door de paardencoach. Paardencoaching kan er voor zorgen dat situaties duidelijk worden en geeft inzicht in iemands situatie en gevoel waardoor doelen gemakkelijker gesteld kunnen worden.

 

Paardencoaching is verre van zweverig en gericht op het verkrijgen van mentale balans

Nu klinkt dit natuurlijk enorm zweverig, maar niets is minder waar. Paarden zijn namelijk vlucht- en kuddedieren en moeten altijd een omgeving scannen op dreigend gevaar. Daarbij zijn zij meester in het scannen van de lichaamstaal van andere wezens. Zo ziet een paard bijvoorbeeld aan de lichaamstaal van een leeuw  of deze honger heeft of alleen maar wat water komt drinken. En zo werkt dat ook met mensen. Een paard reageert direct op het gevoel van de ander. Ook wanneer het gevoel onbewust aanwezig is. Bij paardencoaching wordt de interactie tussen paard en kandidaat vertaald door een paardencoach. En daar kunnen vervolgens weer gerichte vragen op gesteld worden. Hiermee is deze vorm van coaching heel goed in te zetten bij het oplossen van arbeidsconflicten, het verkrijgen van mentale balans en stressreductie, loopbaanadvies en de oriënterende fase in outplacement- en re-integratietrajecten.

 

Om één (of meer) sessie(s) te volgen is kennis van paarden niet vereist. U zit immers niet op het paard maar staat of loopt er naast . Kijk voor meer informatie ook eens op de website van Horses & Coaching.

 

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van paardencoaching in uw situatie? Maak dan kosteloos en vrijblijvend kennis met onze paardencoach. Tijdens een oriënterend gesprek wordt uitgelegd wat paardencoaching precies is en hoe het u eventueel kan verder helpen. Klik hier om verder te lezen en een afspraak te maken. Rechtstreeks bellen met onze paardencoach kan ook (06-14759412, spreek wat in wanneer u de voicemail krijgt dan wordt u snel teruggebeld).

 

Paardencoaching met Joep Herni

Joep Herni: “Paardenspiegeling biedt de mogelijkheid om je kracht te vinden en vanuit je hart en gevoel daar te komen waar je echt wilt zijn. Het is een ervaring die altijd iets moois bij jou achterlaat, hoe klein of groot dat ook is!”

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *

  Paardencoaching is bij Werkcontact verre van zweverig, het kan juist heel down to earth zijn.

   

   

   

   

  Paardencoaching B&B Veerse Meer

  Komt u van ver? Een sessie paardencoaching is eventueel te combineren met een overnachting in B&B Veerse Meer (ook wanneer u dichtbij woont is dit een ontspannende ervaring).