Ervaring die telt!

Outplacementbureau Werkcontact

Outplacementbureau Werkcontact beschikt over een jarenlange ervaring in het succesvol begeleiden en bemiddelen van mensen op de arbeidsmarkt. Onze aanpak is doelgericht en no-nonsense dus geen inzet van overbodige toeters en bellen, maar alleen dat wat echt nodig is en waar u echt wat aan heeft.

 

Ervaring in alle branches

We hebben ervaring in nagenoeg alle branches en de meeste mensen komen bij ons terecht omdat ze gewoon een leuke nieuwe baan zoeken. Anderen willen eerst onderzoeken wat nou eigenlijk echt bij hen past. Beide doelgroepen zijn bij ons aan het juiste adres. We beschikken over ons eigen testcentrum en deskundige loopbaanadviseurs waarmee een realistische zoekrichting al snel duidelijk wordt. Daarna kan er weloverwogen en doelgericht gesolliciteerd worden op functies die wij vaak eerder vinden dan een ander. Onze jobhunters kunnen u er alles over vertellen!

 

Contact & informatie

Bent u werknemer of werkgever en wilt u zich vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden van outplacement?

 

Neem dan contact met ons op door te bellen met: 088-033 30 08 of maak gebruik van het contactformulier rechts op deze website.

 

outplacementbureau

Outplacementbureau Werkcontact is lid van de Organisatie Voor Vitaliteit, Activering en Loopbaan (OVAL).

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *

  Onze aanpak is doelgericht en no-nonsense dus geen inzet van overbodige toeters en bellen.