Outplacement naar ondernemerschap

Programma aanbod outplacement naar ondernemerschap

Overweegt u de weg naar ondernemerschap en wenst u te onderzoeken of uw plannen haalbaar zijn? Of wilt u ondernemerschap combineren met een baan in loondienst?

Outplacement naar ondernemerschap kan een optie zijn wanneer u als werknemer onvoldoende wordt uitgedaagd en op zoek bent naar nieuwe loopbaankansen.

 

Ervaren ondernemerscoach

Onze ondernemerscoach beschikt niet alleen over de specifieke kennis en ervaring om u te begeleiden naar ondernemerschap, maar is ook zelf ondernemer.

 

Oriënterend intakegesprek

Samen met de ondernemerscoach bekijkt u eerst of ondernemerschap echt bij u past en haalbaar is. Hij kijkt naar uw competenties en drijfveren die van belang zijn bij het starten van een eigen onderneming.

 

Begeleiding & coaching

Als besloten is om voor het ondernemerschap te gaan wordt u begeleid in de weg daar naar toe. Middels individuele coachingssessies wordt u praktisch geholpen uw plannen daadwerkelijk te verwezenlijken. Er wordt op een specifieke manier gewerkt aan uw ondernemersplan.

 

De start van uw onderneming

Indien nodig of gewenst blijft onze coach ook na de start van uw eigen bedrijf in beeld om u te coachen. Zo kunnen er periodieke voortgangsgesprekken worden ingepland waarin u verder gecoacht wordt in uw ondernemerschap.

 

Contact & informatie

Wilt u zich vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden van outplacement naar ondernemerschap?

 

Neem dan contact met ons op door te bellen met: 088-033 30 08 of maak gebruik van het contactformulier rechts op deze website.

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *

  Er wordt op een specifieke manier gewerkt aan uw ondernemersplan.