Outplacementbureau Rotterdam

Outplacementbureau Werkcontact is in Rotterdam gevestigd aan de Wijnhaven 42.

 

Wij zijn gespecialiseerd in:

 

– Individueel outplacement;

– Groepsoutplacement;

– Re-integratie spoor 2;

– Beroepenoriëntatie;

– Om- en bijscholing;

– Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers;

– Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures).

 

Wat is outplacement?

Wat houdt outplacement eigenlijk in? Outplacement is een vorm van vertrekbemiddeling bij ontslag. Vaak zijn het diensten in de vorm van verschillende modules die tijdens een outplacementtraject aan bod komen om een ontslagen medewerker weer aan een nieuwe baan te helpen. Werkgevers kunnen hiertoe over gaan als er in een bedrijf sprake is van een reorganisaties, maar ook als een individuele werknemer niet meer ‘past’ in het bedrijf. Dit kan het geval zijn als een onderneming moet inkrimpen of fuseren. Bij een fusie kan het voorkomen dat meerdere functies komen te vervallen. Op dat moment kan een outplacementbureau ingeschakeld worden. Vaak wordt er door het outplacementbureau eerst een analyse van de mogelijke aanleiding van het ontslag gemaakt, vervolgens worden de eisen van de kandidaat bekeken, waarna kan worden begonnen met de heroriëntatie op de arbeidsmarkt. Op deze wijze begeleidt de outplacementadviseur van het outplacementbureau de kandidaat totdat een andere passende werkkring gevonden is.

 

Outplacement in Rotterdam

Outplacementbureau Werkcontact heeft ruime kennis van de Rotterdamse arbeidsmarkt en beschikt over een uitbreid netwerk in Rotterdam. Bij Outplacementbureau Werkcontact halen we alle mogelijke middelen uit de kast om die nieuwe werkkring te vinden.

 

Oriënterend kennismakingsgesprek

Omdat wij een goede klik belangrijk vinden, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject.

 

Outplacementbureau Werkcontact Rotterdam

Wijnhaven 42
3011 WS Rotterdam
088-033 30 08
info@werkcontact.nl

 

Outplacementbureau Werkcontact

Outplacementbureau Werkcontact is In Rotterdam gevestigd aan de Wijnhaven 42

 

outplacementbureau

Outplacementbureau Werkcontact is aangesloten bij OVAL,  brancheorganisatie op het terrein van outplacement en loopbaanbegeleiding, re-integratiebedrijven en jobcoachorganisaties.

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *

  uwvlogo UTS     logo_BVOWErasmusxtilton_logo_1ZonMw  dalogo     FN  b87d3606730670c0beea1310a1c7ba95whThyssenKrupp_logotriodus-c-afzender_500x128consumentenbond

   

   

   

  Bij Werkcontact halen we alle mogelijke middelen uit de kast om die nieuwe werkkring te vinden