Loopbaanspreekuur

Werk vormt vaak een belangrijk deel van uw leven. Daarom kan het maar beter leuk zijn om te doen. Werk moet niet alleen energie kosten, het moet ook energie opleveren. Met plezier naar je werk gaan en voldoening halen uit wat je doet is voor iedereen belangrijk.

 

Wanneer u geen plezier meer heeft in uw werk, ontslagen wordt of u het gevoel bekruipt dat de organisatie waarvoor u werkt niet langer meer bij u past is het tijd voor actie.

 

Op al onze locaties kunt u iedere week terecht met vragen rondom uw huidige werk en eventuele vervolgstappen in uw carrière. Ook wanneer ontslag dreigt of wanneer u vragen heeft over re-integratie kunt u terecht op het spreekuur. Tijdens het spreekuur kunt u alle vragen die u heeft stellen aan een ervaren loopbaanadviseur. Samen met de loopbaanadviseur kunnen alle problemen rondom uw werk en eventuele mogelijkheden besproken worden. Het loopbaanspreekuur is vrijblijvend en kosteloos en iedereen is welkom!

 

Voor wie is het loopbaanspreekuur?

Het loopbaanspreekuur is voor iedereen met vragen rondom werk, loopbaan en carrière. Zowel werknemers die het gevoel hebben vast te zijn gelopen in hun werk, werknemers die zijn uitgevallen door ziekte als werknemers die met ontslag worden bedreigd zijn welkom. Het loopbaanspreekuur is kosteloos en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Uiteraard is uw privacy gewaarborgd.

 

Aanmelden

De tijden van de spreekuren  verschillen per locatie. U kunt uzelf aanmelden voor het spreekuur door een mail te sturen naar info@werkcontact.nl of maak gebruik van het contactformulier rechts op de website. Vermeld bij de aanmelding uw woonplaats of de locatie waarop u op het spreekuur wilt komen.

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *