Outplacement vastgoed & bouw

Bent u ontslagen in de bouw of vastgoed en zoekt u zo snel mogelijk weer werk? Wij begeleiden o.a. werknemers die door hun werkgever vrijgesteld zijn van werk. De bouw en vastgoedsector heeft het zwaar gehad tijdens de crisis, maar heeft zich gelukkig ook weer voldoende hersteld. Door dalende prijzen en minder opdrachten zijn veel bouw- en vastgoedbedrijven in het verleden genoodzaakt geweest om werknemers te laten gaan. Doordat de sector zich in eerste instantie maar voorzichtig herstelde is bij bouwbedrijven de trend ontstaan om vooral te werken met zelfstandigen zonder personeel ofwel ZZP’ers.

 

U werkt in deze sector en weet niet of er voor u (straks) nog werk is in loondienstverband? Of u moet omscholen of  wilt toch voor uzelf beginnen? Werkcontact kan u hierbij verder helpen.

 

Werkcontact is al 15 jaar actief als carrière coaching en outplacementbureau. We hebben we een goed beeld op de arbeidsmarkt en coaches met verschillende specialismen wat zorgt voor een enorme diversiteit aan ervaringen. Hierdoor hebben wij een unieke combinatie van specialisten en coaches verzameld die alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk aan een nieuwe baan te helpen.

 

Referenties

We voeren o.a. opdrachten uit voor:

images     eracontr_ga_100-jpg

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *