Competentiecoaching

Programma aanbod competentiecoaching

Middels competentiecoaching werkt u aan het ontwikkelen of aanscherpen van bepaalde competenties/vaardigheden. Bij competentiecoaching wordt als eerste vastgesteld welk gebied u wenst te ontwikkelen en hoe u dit kunt doen. Hierbij kan gefocust worden op kennis, vaardigheden en/of gedrag). Een competentie is immers een combinatie van kennis, vaardigheden, gedrag en persoonlijkheid.

 

Competentiescan

We starten vaak met een competentiescan. Dat is een scan waaruit duidelijk wordt welke competenties verder ontwikkeld kunnen worden. Hiermee kan tevens worden vastgesteld welke doelen en ambities haalbaar zijn, ook als u daar zelf nog geen beeld van heeft.

 

Wat levert het op?

Competentiecoaching zorgt er voor dat u nieuwe vaardigheden aanleert of bestaande vaardigheden aanscherpt. Het zorgt voor meer effectiviteit (en productiviteit), zelfvertrouwen en rust.

 

Wat kost het?

Aan de hand van een oriënterend gesprek maken we een inschatting van wat nodig is en stellen we een vrijblijvende offerte op. Deze offerte is gebaseerd op het aantal sessies dat nodig is. Onze tarieven bij competentiecoaching starten vanaf € 80,- per sessie.

 

Contact & informatie

Wilt u zich vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden van competentiecoaching?

 

Neem dan contact met ons op door te bellen met: 088-033 30 08 of maak gebruik van het contactformulier rechts op deze website.

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *

  Competentiecoaching zorgt er voor dat u nieuwe vaardigheden aanleert of bestaande vaardigheden aanscherpt.