OUTPLACEMENT BREDA

Outplacementbureau Werkcontact Breda

Wilt u gebruik maken van outplacement en zoekt u een outplacementbureau in Breda? Dan bent u bij Outplacementbureau Werkcontact aan het juiste adres. Onze outplacementadviseurs in Breda zijn al sinds begin jaren negentig actief in de outplacementbranche. Zij weten van de hoed en de rand als het om succesvol bemiddelen en begeleiden van mensen richting een nieuwe werkkring gaat en beschikken over een groot netwerk binnen het Brabantse bedrijfsleven en bij de overheid.

 

Outplacement zonder toeters en bellen

Kent u ze? Die dure outplacementadviseurs die u alle ruimte geven om stil te staan bij uw ontslag? Het ontslag moet u vooral eerst met allerlei workshops en trainingen verwerken om daarna uitgebreid stil te staan bij uw ‘eigen ik’ en vervolgens te ontdekken wat u nu eigenlijk echt wilt in het leven. U bent met deze, vaak zinloze exercities, al snel € 2.000,- verder zonder dat u ook maar één stap dichterbij een nieuwe baan bent gekomen.

 

Natuurlijk vinden wij bij Outplacementbureau Werkcontact Breda ook dat er soms aandacht besteed moet worden aan verwerking van ontslag en heroriëntatie op nieuwe mogelijkheden. Een belangrijk verschil met andere outplacementbureaus is echter dat wij bij Werkcontact geen onnodige outplacementproducten inzetten, maar alleen dat wat u echt nodig heeft. Wij houden van een nuchtere en persoonlijke begeleiding die op maat is afgestemd op de behoefte van de cliënt. Bij ons dus geen zinloos deftig gedoe want u bent immers geen melkkoe.

 

Bij ons dus geen onnodige workshops en ander zinloos deftig gedoe, want u bent immers geen melkkoe..

Outplacement Breda

Outplacement volgen bij Werkcontact in Breda is outplacement zonder toeters en bellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkcontact is in Breda gevestigd in het kantoorgebouw “De drie Hoefijzers” aan de Ceresstraat 13.

 

Wij zijn gespecialiseerd in:

 

– Individueel outplacement;

– Groepsoutplacement;

– Assessments;

– Re-integratie spoor 2;

– Beroepenoriëntatie;

– Om- en bijscholing;

– Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers;

– Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures).

 

Oriënterend kennismakingsgesprek in Breda

Omdat wij een goede klik belangrijk vinden, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject.

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *

  outplacementbureau-breda

  Outplacement Breda

   

  Outplacementbureau Werkcontact Breda

  Ceresstraat 13
  4811 CA Breda
  088-033 30 08

  OutplacementBreda@werkcontact.nl

   

  Outplacementbureau Werkcontact Breda is lid van de Organisatie Voor Vitaliteit, Activering en Loopbaan (OVAL). Klik voor meer informatie over outplacement hier

   

  OVAL organisatie voor outplacement