Ons team

Werkcontact bestaat uit een team van gespecialiseerde arbeidsmarktspecialisten en is een resultaatgericht outplacementbureau waar de mens centraal staat.
We richten ons zowel op werknemers als werkgevers en bieden individuele begeleiding naar (ander) werk bij o.a. outplacement, re-integratie tweede spoor, ontslag en reorganisaties.

 

Onze coaches

De coaches van Werkcontact beschikken over een jarenlange ervaring en zijn zeer deskundig in het begeleiden en bemiddelen van (speciale) doelgroepen op de reguliere arbeidsmarkt. Gedegen kennis van de arbeidsmarkt, bemiddelingsmethodieken en loopbaanbegeleiding zijn bij Werkcontact de basiselementen voor een succesvolle bemiddeling richting de reguliere arbeidsmarkt. Daarbij maakt Werkcontact gebruik van een uitgebreid netwerk van werkgevers en deskundigen.

 

Werkgeluk

Werkcontact levert al jaren een actieve bijdrage aan het werkgeluk van mensen. Onze stijl is informeel, maar professioneel en oprecht en realistisch.
We nemen graag de tijd om ons te verdiepen in uw talenten, drijfveren en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

 

Individuele trajecten

Voor medewerkers bieden we individuele (outplacement)trajecten op maat aan, waarbij een realistische carrièrewens centraal staat.
Op die manier komt de volgende loopbaan-stap dichterbij, doet u met veel meer plezier uw werk of gaat u eindelijk gericht werken aan uw vaardigheden. Dat kan in de vorm van een outplacementtraject,  loopbaanbegeleiding/advies, omscholing of coaching.

 

Informatie & contact

Vanuit meerdere locaties in Nederland werken wij iedere dag weer aan optimale inzetbaarheid van mensen. Dat doen we met plezier en heel veel passie voor ons vak!

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het reactieformulier rechts op de website of bel ons op 088-033 30 08.

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *

  We nemen graag de tijd om ons te verdiepen in uw talenten en mogelijkheden.