Outplacement zorg & welzijn

U wordt wegbezuinigd bij het bedrijf waar u al jaren werkzaam bent. Nadat u van de eerste schok bekomen bent gaat u proberen een nieuwe baan te vinden op de lastige arbeidsmarkt. U krijgt van uw werkgever een budget mee voor outplacement. Dit is een lastige en turbulente periode in uw leven. Werkcontact helpt u tijdens deze lastige periode. Terug naar de basis en daarna vooruit werken met een outplacementtraject op maat.

 

Outplacementtrajecten verschillen onderling enorm.
Het is afhankelijk van de vraag en de persoon voor wie het traject is. Daarnaast wordt het verschil in outplacementtrajecten gemaakt door de specialistische coaches met ieder hun eigen ervaring en netwerk in het vakgebied. Zo ook in het vakgebied Zorg en Welzijn. Coaches van Werkcontact hebben gewerkt binnen zorginstellingen en weten concrete ervaringen om te zetten in praktische coaching.

 

Referenties

Enkele van onze klanten:

ZonMw  zebra  Careyn

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *