Onze missie

Door mensen te laten stralen in hun werk creëren we krachtigere organisaties.

Wij ondersteunen mensen het beste van zichzelf te laten zien in hun werk. Mensen hebben een ongelooflijk potentieel en daar willen we ze mee in contact brengen. Dit kan natuurlijk ook in de transitie naar nieuw werk. Nieuw werk is dus niet per definitie de oplossing om meer te stralen in uw baan. In onze optiek straal je in je baan als je met plezier naar je werk gaat, het werk doet met inzet van je passies, talenten en competenties, prettig en constructief omgaat met je collega’s en doorlopend bezig bent met je eigenwaarde, zowel in je huidige organisatie als op de huidige arbeidsmarkt.

 

Onze visie

HRD is een cruciaal element in de ontwikkeling van mensen en organisaties. Door HRD diensten als outplacement, loopbaanadvies en coaching benutten mensen hun volledige potentieel en kracht. Dan zien wij ze als stralende medewerkers. Door de mens centraal te stellen dragen organisaties bij aan de persoonlijke groei van de medewerkers, en zo ook aan de wendbaarheid en resultaten van de organisatie.

 

 

 

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *

   

  Mensen hebben een ongelooflijk potentieel en daar willen we ze mee in contact brengen.