Reorganisatiebegeleiding

Werkcontact is sparringpartner voor directies en HR management voor zowel een goede voorbereiding, uitvoering en herstart van een ‘geslaagde’ reorganisatie. Een goed verlopen reorganisatie is zeer waardevol en zorgt voor veel besparingen: boventallige medewerkers vertrekken als ambassadeurs, en de blijvende medewerkers zijn of blijven productief. Daardoor is de organisatie weer snel op zijn oude of gewenste sterkte.

 

Praktische hulp

Reorganisatiebegeleiding gaat verder dan alleen het regelen van een outplacementtraject voor uw medewerkers. Denk aan het kunnen voeren van een authentiek ‘slechtnieuwsgesprek’ door u of uw leidinggevende(n), het motiveren van blijvende medewerkers, etc. De voorbeelden van mislukte reorganisaties waarbij een bedrijf voor langere tijd stilvalt, zijn legio.

 

Vele vragen spelen op bij een goede reorganisatie. Werkcontact is specialist op dit vlak. We sparren en adviseren graag met u over de optimale benadering en aanpak. Ook ontzorgen we u graag door het uitvoeren van de outplacement trajecten. Daarmee kunt u snel weer focussen op uw kernprocessen.

 

Contact & informatie

Wilt u zich vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden van reorganisatiebegeleiding en/of outplacement? Neem dan contact met ons op door te bellen met: 088-033 30 08 of maak gebruik van het contactformulier rechts op deze website.

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *

  Werkcontact is ervan overtuigd dat mensen in hun ideale baan optimaal en gelukkiger presteren.