Outplacement Rotterdam

Werkcontact Outplacement is in Rotterdam gevestigd aan de Wijnhaven 42 (achter de Kamer van Koophandel) en de Corkstraat 46 (nabij Rotterdam Airport). Als één van de eerste en bekendste outplacementbureaus van Rotterdam beschikken we over veel ervaring en een groot netwerk in de regio Rijnmond.


Maak vrijblijvend kennis met Werkcontact Outplacement

Heeft u interesse in de dienstverlening van Werkcontact en wilt u zich vrijblijvend oriënteren? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek met één van onze loopbaanadviseurs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Bel: 088-033 30 08 of vul het reactieformulier rechts op deze pagina in en wij nemen contact met u op.

 

De koffie staat klaar!

 

Werkcontact Outplacement Rotterdam
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
088-033 30 08
info@werkcontact.nl

outplacement rotterdam

Werkcontact Outplacement is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau. Onze loopbaanadviseurs zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten.

 

 

  Contact & informatie

  Wilt u meer informatie over outplacement, onze brochures bestellen of een vrijblijvende afspraak inplannen voor een oriënterend gesprek op één van onze locaties, via Teams, Facetime, Whats App of telefonisch?

  Bel met 088-033 30 08 of vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel als mogelijk is terug.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bel mij terug

  Uw bericht *